cerascreen

Ik heb mijn testkit ontvangen. Hoe gaat het nu verder?

1. Ten eerste logt u met het eerder vastgelegde wachtwoord in op uw account (onder de link „my cerascreen“).
  2. Vervolgens activeert u uw test: klik aub op „nieuwe testkit activeren
  3. Elke testkit bevat een individuele Test-ID (in de testkit inbegrepen). Deze vult u in stap 1 in.
  4. Daarna kunt u de vragenlijst invullen.
  5. Tenslotte kunt u een bloedmonster afnemen en het naar ons laboratoium versturen.
  6. Zodra uw resultaten beschikbaar zijn, sturen we u een e-mail. Uw kunt uw testresultaten dan onder „my cerascreen“ inzien.